Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svi u pritvoru

Masovna tučnjava u Zagrebu: Žene počele svađu oko prodaje borova, mladići nastavili s cipelarenjem konkurencije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjom i 44-godišnjom ženom, dvojicom mladića starosti 21 godinu i jednim 22-godišnjakom, javlja zagrebačka policija.

Tridesetdvogodišnjakinja je osumnjičena da je u petak oko 20.40 sati na Medveščaku na raskrižju Martićeve i Heinzelove ulice dogovorila sa skupinom od četiri muškarca da napadnu 43-godišnjaka. Na to ju je potakla činjenica da 43-godišnjaku ide bolje prodaja božićnih drvaca.

Zajedno su mu prišli te ga je 44-godišnjakinja počela udarati rukama po licu. U tom trenutku prišao im je 29-godišnjak kako bi pokušao obraniti starijeg muškarca no tada je započela tučnjava u kojoj su sudjelovali i ostali osumnjičeni.

21-godišnjak je 43-godišnjaka udario snažno šakom u predjelu glave i onesvijestio. Nakon toga su ga dvojica 21-godišnjaka nastavili udarati rukama i nogama po tijelu i glavi dok se on nalazio na tlu.

Budući je 29-godišnjak pokušavao pomoći u sprječavanju tučnjave, osumnjičeni su ga počeli udarati također rukama i nogama u predjelu glave. Za vrijeme trajanja tučnjave, 22-godišnji osumnjičeni je napadnute muškarce gađao željeznim stalcima za borove.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Istraga u tijeku Građane Podsuseda probudila eksplozija: Raznesen bankomat u sklopu trgovine

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Obavljen očevid Detalji prometne nesreće kod Petrinje: Mladi vozač sletio s ceste zbog prebrze vožnje i u prevrtanju vozila poginuo

Nakon kriminalističke obrade osumnjičeni su pritvoreni uz kaznenu prijavu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene