Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UŽASNI DETALJI

Šokantan zločin u Splitu: Majka iz pakla silovala vlastitog sina, osuđena je na nepunih pet godina zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četrdesetsedmogodišnjakinja je na sudu u Splitu osuđena na četiri godine i 11 mjeseci zatvora jer je vlastitog sina spolno zlostavljala kad mu je bilo tek sedam godina, a 10-ak godina kasnije prisilila ga je na spolne odnose.

Slučaj je otkriven 2018. kad je žena (47) završila u istražnom zatvoru na 50 dana, a sada je osuđena na temelju psihologijskog vještačenja. S obzirom na to da za zlodjela nije bilo neposrednih očevidaca, tek nekoliko posrednih svjedoka, ključnim su se pokazali razgovori vještakinje s traumatiziranim mladićem, javlja Dalmacija danas.

Pročitajte i ovo Provjereno: slučaj Damira Škare - 4 Škarina žrtva Prvo ju je silovao pa su je pokušali ušutkati: "Bilo je strašno, ali sve bih ponovno učinila" Ilustracija gnjusan zločin Zatočili i silovali djevojčicu na vrhu zgrade u Dalmaciji, prijetili su da će je baciti: Poznato kolike su kazne dobili

Prema presudi, prva zlostavljanja događala su se 2007. i 2008. godine kada je majka dječaku koji je tada imao niti osam godina, unatoč njegovom negodovanju i odgurivanju, skidala odjeću te stavljala njegov spolni organ u usta. Zlostavljanje se nastavilo 10-ak godina kasnije, tijekom proljeća i ljeta 2018. godine, kada je još maloljetnog sina u desetak navrata prisilila na spolne odnose, prijeteći da će ga fizički kazniti, ali i da će ga otjerati iz obiteljskog doma.

Spomenuti portal piše kako 47-godišnjakinja nije bila na izricanju presude, ali se tijekom suđenja branila kako je cijeli slučaj izmislio njezin bivši suprug od kojeg se razvela prije 15 godina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene