Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Krađa u skladištu tvrtke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom proteklog vikenda provalnici su iz skladišta karlovačke tvrtke "Adriadiesel" ukrali veću količinu kovina i to bronce, aluminija i bakra, te ručnu brusilicu, rezače i razni drugi alat.

Materijalna šteta procijenjena je na oko 150.000 kuna.

Pročitajte i ovo Dorjan Curač, Bakar Aktivisti zadovoljni Epilozi rubrike Poziv Dnevnika Nove TV: Jedni odustali od odcijepljenja, drugima kaznene prijave Kaznene prijave za zagađenje u Bakru - 4 priča dobila epilog Nakon priče Poziva Dnevnika Nove TV - dvojac iz riječke tvrtke prijavljen zbog zagađivanja Bakarskog zaljeva

Sličnu provalnu krađu u kojoj je polomljen i lokot na ogradi i vrata skladišta Adriadiesel je već imao u travnju ove godine, uz materijalnu štetu od oko sto tisuća kuna.

Ta je provala razriješena u kolovozu, te za nju sudski odgovaraju petorica muškaraca u dobi od 19 do 43 godine iz Kloštar Ivanića, Ivanić Grada, Zagreba i Tuzle u BiH, podsjetio je glasnogovornik PU karlovačke.

I za najnoviju se krađu u Adriadieselu poduzimaju sve "mjere i radnje da se počinitelji uhvate i privedu pravosudnim tijelima", rekao je Kotić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene