Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispatio tri hica

Petrinja: Ušao u kuću 60-godišnjaka i pokušao ga ubiti automatskom puškom

Policija na petrinjskom području (Arhiva: Goran Jakus/24sata)
Policija na petrinjskom području (Arhiva: Goran Jakus/24sata)
U mjestu Slana kod Petrinje 59-godišnjak je u noći s petka na subotu, nakon međusobnih razmirica, iz automatske puške pokušao ubiti 60-godišnjaka, no nijedan od tri ispaljena hica nije ga pogodio, a napadač je uhićen, kao i njegova supruga koja je vrijeđala policajce.

Sisačko-moslovačka policija u ponedjeljak je priopćila kako je u subotu oko 3 sata u noći ušao u kuću 60-godišnjaka gdje je na njega pucao, a nastavio je pucati i kada je izlazio na cestu.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

Ispalio je ukupno tri hica, ali ga nije pogodio.

Na dojavu su intervenirali interventni policajci, koji su uz primjenu sile uhitili 59-godišnjaka, ali i njegovu 52-godišnju suprugu koja ih je prilikom uhićenja omalovažavala i vrijeđala.

Protiv 52-godišnjakinje je podnesen optužni prijedlog na temelju Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok je 59-godišnjak uz kaznenu prijavu zbog pokušaja ubojstva i nedozvoljenog posjedovanja oružja predan pritvorskom nadzorniku PU sisačko-moslavačke. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene