Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZAUSTAVLJEN PROMET

VIDEO/FOTO Pucnjava u Zagrebu: Jedan muškarac ranjen, četiri osobe privedene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zagrebu je došlo do pucnjave u kojoj je ranjen jedan muškarac. Policija je zbog pucnjave privela četiri muškarca.

Zagrebačkoj policiji oko 11:20 došla je dojava o sukobu u Donjim Sveticama u kojem su tada nepoznati počinitelji ispalili su nekoliko hitaca prema muškarcu i pri tome ga ozlijedili u predjelu stopala..

Policija je na području Vrbovca u manje od sat vremena uhitila dvojicu muškaraca koji se sumnjiče za pucnjavu. Nakon dvadesetak minuta su uhićena i preostala dvojica osumnjičenika, jedan također na području Vrbovca, a drugi na području Peščenice.

Pročitajte i ovo Ilustracija - 4 RASPRAVA U SABORU Djeca gladuju dok pršte optužbe za licemjerje: ''Kako možete obećati nešto za što već u startu znate da nije provedivo?''

Pročitajte i ovo Sve službe na mjestu pada MiG-a Iz minute u minutu Dnevnik Nove TV neslužbeno doznaje: U Voćinu pronađeno sve što će pomoći u istrazi o padu MiG-a

Ozlijeđenom muškarcu pružena je liječnička pomoć, dok je kriminalističko istraživanje u tijeku.

"Sve smo vidjeli kroz prozor. Do kuće je došao auto u kojem je bilo nekoliko ljudi. Jedno su ga vrijeme čekali, a onda su mu pucali u noge", ispričali su zaposleni u obližnjoj zgradi za 24sata.

"U ovom kvartu i inače uvijek ima raznih sukoba, pa nama ovo više i nije šok. Vidite da i kafić normalno radi", ispričala je radnica iz obližnjeg lokala.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene