Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reakcije na zločin

Sinčić napisao da se njegov sin družio s jednim od ubijenih dječaka: "Trebao je doći na igranje"

Ivan Vilibor Sinčić
Ivan Vilibor Sinčić Foto: DNEVNIK.hr
Europarlamentarac Ivan Vilibor Sinčić objavio je na Facebooku da je jedan od ubijene djece u zagrebačkim Mlinovima bio prijatelj njegovog sina.

Trostruko ubojstvo u Zagrebu zgrozilo je javnost. Naime, 56-godišnji osumnjičen je da je ubio je svoje troje djece, a zatim je pokušao i sebi oduzeti život, to to mu nije pošlo za rukom. Sada se nalazi na liječenju u KBC Sestre Milosrdnice. >>Opširnije

Reakcije javnosti ne jenjavaju, a posljednji u nizu je hrvatski europarlamentarac Ivan Vilibor Sinčić koji je na Facebook profilu objavio da je jedan od ubijene djece bio prijatelj njegova sina.

Pročitajte i ovo Davor Vagić U SVJESNOM JE STANJU, ČUVA GA POLICIJA Ravnatelj o muškarcu osumnjičenog za ubojstvo troje djece: "Rade se nalazi zbog sumnje da je bio pod utjecajem psihofarmaka"

Pročitajte i ovo Margareta Mađerić TEŠKA TRAGEDIJA Državna tajnica: ''Potpuno je neshvatljivo ono što se dogodilo. Nismo imali nijednu prijavu koja bi ukazivala na nasilje''

"Mogu reći da je ovo zaista najveća tragedija koju sam doživio i nemam nijednu riječ utjehe majci djece koja bi u ovim trenucima imala ikakvog smisla", napisao je između ostalog.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene