Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon Šokote

I Vlak bio na policiji: 'Nema elemenata kaznenog djela'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Donedavni trener NK Dinama, Marijan Vlak, tijekom jutra je obavio razgovor u policiji. Razlog tome su navodne prijetnje koje je primao i o kojima su izvijestili pojedini mediji.

U zagrebačkoj policiji potvrdili su da su razgovarali s Marijanom Vlakom, no to je uglavnom sve. 'Obavili smo obavijesni razgovor s njim i utvrdili smo da nije bilo elemenata kaznenog djela i to je u principu sve što imamo za reći', rekla nam je glasnogovornica PU zagrebačke Aleksandra Ljuba.

Pročitajte i ovo Počele su pripreme za dolazak baterijskih vlakova baterijski vlakovi Počele pripreme za dolazak suvremenih vlakova, mogu voziti do 160 kilometara na sat Tri osobe pregazio vlak u Švedskoj Nisu ga vidjeli Velika tragedija u Švedskoj: Teretni vlak pregazio troje ljudi

>> VIDEO: Šokota prijetnju smrću prijavio policiji

Vijest o razgovoru policije s Vlakom došla je samo dan nakon što je Tomo Šokota, koji trenutačno pregovara s Dinamom o svom statusu, prijavio policiji prijetnje smrću. On je prijetnju primio najvjerojatnije s telefonske govornice. 'Makni se od Dinama i Mamića da ne bi završio kao Pukanić', riječi su koje je 13. ožujka putem telefona čuo Tomo Šokota.

Šokota slučaj nije želio komentirati. Prema pisanju nekih medija, razlog prijetnji treba tražiti u pregovorima oko raskida ugovora s Dinamom. Iz Dinama su jučer poručili kako je Šokota i dalje član kluba.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene