Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počivao u miru

Emotivni oproštaj od vatrogasca koji je preminuo u 18. godini: "S tolikom tugom i boli u srcu"

DVD Šćepanje
DVD Šćepanje Foto: DVD Šćepanje
U 18. godini je preminuo član DVD Šćepanje. Od njega su se emotivnom porukom oprostili njegove kolege i prijatelji.

Iz DVD Šćepanje oprostili su se od mladića (18) koji je preminuo nakon duge i teške bolesti. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

"Nikada težu objavu nismo pisali. Što se uopće može napisati s tolikom tugom i boli u srcu zbog gubitka našeg dragog i mladog nam člana pred kojim je tek bio početak života?

Nakon teške bolesti jučer je preminuo naš vatrogasac Marko Gradinšćak. Marko je bio iz vatrogasne obitelji, od malena veoma aktivan član. Vježbao je za ekipe djece i mladeži te počeo u muškoj A ekipi, no bolest ga je spriječila da nastavi dalje. 

Uvijek se rado odazivao na sve naše akcije i druženja. DVD Šćepanje je izgubilo svojeg dragog i vrijednog člana koji će nam uvijek biti u mislima!
Dragi naš Marko, ostaje jedino utjeha da si sad negdje gdje za tebe boli nema.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ISKORIŠTAVALI SU GA? Preminuo muškarac čiji je slučaj šokirao Hrvatsku: Živio je u izmetu i smeću, policija istražuje tko je misteriozna Ivana

Iskrena sućut tati Mirku, mami Milici, sestri Mariji, bratu Mirku te ostaloj tugujućoj rodbini upućuju svi članovi DVD-a Šćepanje", objavili su iz DVD Šćepanje na Facebooku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene