Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Traje iznošenje završnih riječi

Dvojica iz Cvikove skupine izlaze iz pritvora, presuda u srijedu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pet dana prije izricanja presude Jakši Cvitanoviću Cviku i petnaestorici optuženih za raspačavanje droge splitski pritvor na Bilicama danas i sutra napuštaju dvojica optuženika - Milan Trifković i Darko Cetinić, kojima istječe najdulji mogući rok od tri godine i šest mjeseci za držanje u pritvoru bez nepravomoćne presude.

U tom predmetu još traje iznošenje završnih riječi, koje bi trebalo biti gotovo u ponedjeljak, a u srijedu bi sudac Zoran Matulović trebao objaviti presudu. Odvjetnici optuženika u završnim riječima traže da se njihovi klijenti oslobode jer smatraju kako nema dovoljno dokaza za osudu iz USKOK-ove optužnice koju zastupa Natalija Petković.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Preslušani audiozapisi Cvik se čudio da kakva je ovo država Slika nije dostupna Nije mogao listati spise Cvik zatražio da mu skinu lisičine u sudnici

Na izricanje presude sudskog vijeća Županijskog suda, koje čine suci Zoran Matulović, Mlađan Prvan i Damir Romac, samo će Jakša Cvitanović Cvik i još trojica okrivljenika doći iz pritvora, a ostali bi u sudnicu trebali doći sa slobode.

Cvikovoj skupini sudi se za preprodaju droge na području Korčule, Dubrovačko-neretvanske županije i Splita. Cvik i još 15 osoba optuženi su za preprodaju heroina, a tako su, po USKOK-ovoj procjeni, od 2003. do 2006. nezakonito stekli sedam milijuna kuna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene