Obavijesti Video Pretražite Navigacija
istraga još traje

FOTO I VIDEO U stravičnoj nesreći na autocesti poginulo dvoje ljudi: "Došlo je do izravnog sudara. Sudionici su hrvatski državljani"

Aktualno Galerija U nesreći na A6 poginule dvije osobe - 1 U nesreći na A6 poginule dvije osobe - 1 Foto: DNEVNIK.hr U nesreći na A6 poginule dvije osobe - 2 U nesreći na A6 poginule dvije osobe - 2 Foto: DNEVNIK.hr U nesreći na A6 poginule dvije osobe - 3 U nesreći na A6 poginule dvije osobe - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 U nesreći na A6 poginule dvije osobe - 4 Galerija 1/4 >>
Dvije su osobe poginule u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila na autocesti Rijeka – Zagreb na vijaduktu Zečeve drage nedaleko od čvora Vrbovsko.

Do nesreće je došlo nešto poslije devet sati, kada su se izravno sudarili osobno i teretno vozilo na dijelu autoceste gdje se zbog radova promet odvija dvosmjerno po jednom vijaduktu. Istragom, koja još uvijek traje, utvrdit će se točni uzroci ove strašne nesreće. 

Pročitajte i ovo Nesreća kod Westgatea prema jankomiru Kombi Sokol Marića sudjelovao u nesreći kod Westgatea: Ozlijeđene tri osobe Ilustracija kod Sv. Roka Dvije osobe poginule u teškoj nesreći, autocesta zatvorena: "Posvuda su razbacani dijelovi automobila"

"Sudionici su hrvatski državljani. Nažalost, imamo u prometnoj nesreći dvije poginule osobe. Zasada se radi o utvrđenju da se prometna nesreća dogodila izravno, dakle došlo je do izravnog sudara", kazala je Miroslava Preuc, zamjenica državne odvjetnice ODO Rijeka, izvijestio je reporter Marko Balen.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene