Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen

Serijski lopov krao po kamp-kućicama u Dubrovniku: Policija pronašla tek dio novca

Ilustracija (Foto: Getty Images)
Ilustracija (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images
Za seriju krađa novca iz kamp kućica u kampu na područja Dubrovačko-neretvanske županije policija je osumnjičila 35-godišnjaka kod kojega je nađen dio ukradena novca.

Istragom policije u Stonu utvrđeno je kako je prve dvije krađe počinio 2. rujna, kada je u večernjim satima ušao u dvije kamp-kućice te vlasnicima, njemačkim državljanima, otuđio 6400 kuna.

"Potom je 7. rujna u istom autokampu provalio u kamp-kućicu i otuđio 1100 kuna, nakon čega je provalio u još jednu kućicu, odakle je otuđio 200 eura. Krađu je ponovio i 13. rujna kada je provalio u još jednu kamp-kućicu, odakle je otuđio 450 eura i ovog puta na štetu njemačkog državljanina", navode iz policije.

Ukupna materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelima iznosi 7500 kuna i 650 eura.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Diler pritvoren Policija traga za dvojicom muškaraca: Trojac krao automobile po Zagrebu, kod jednog pronađeno 28,5 kilograma marihuane

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Iz straha mu dala PIN Lažno se predstavljao, pristojno nudio pomoć pa opljačkao starije osobe

Dio otuđenog novca je pronađen kod počinitelja i bit će vraćen vlasnicima, a osumnjičeni je kazneno prijavljen za ukupno pet kaznenih djela, odnosno tri krađe i dvije teške krađe.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene