Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

obavijestili odvjetništvo

Drama u Splitu: Muškarac djeci pokazivao pištolj pa ga prislonio na sljepoočnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska je policija u četvrtak dobila dojavu da su djeca vidjela muškarca koji je sjedio u automobilu i pokazivao im pištolj.

''Jučer poslijepodne zaprimili smo dojavu kako je troje djece oko 17:25 na području predjela Kamen u Splitu vidjelo muškarca koji je sjedio u osobnom vozilu te im je u jednom trenutku pokazao pištolj i prislonio ga sebi na sljepoočnicu, nakon čega su oni pobjegli'', izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Vrijeme u Hrvatskoj; ilustracija - 3 Udar ledene fronte VIDEO Temperaturni šok i snježne pahulje zatekle Hrvatsku: Vatrogasci imali pune ruke posla Ilustracija Neujednačena primjena Policija oduzela 1148 vozila: U nekim dijelovima Hrvatske ćete proći gore, evo o čemu to ovisi

Odmah po zaprimanju informacije počeli su intenzivno kriminalističko istraživanje. Policajci su izašli na teren i utvrdili vlasnika vozila, kao i identitet muškaraca koji su se nalazili u vozilu, a pronađen je i plastični pištolj.

Proveli su izvode i obavili potrebne razgovore, a o svemu će obavijestiti nadležno Općinsko državno odvjetništvo u Splitu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene