Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Djevojka prijavljena zbog ubojstva

Detalji ubojstva u Solinu: "Mladić je nakon kobnog uboda pokušao pobjeći. Zvao je oca koji živi u istoj kući"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojku osumnjičenu da je u srijedu kod Solina ubila mladića splitsko-dalmatinska policija danas je kazneno prijavila zbog ubojstva.

Policija 25-godišnjakinju tereti da je u srijedu nešto prije 22 sata ubola 33-godišnjaka koji je umro od ozljeda u splitskome KBC-u. Sve se odigralo u Svetom Kaji kod Solina, u kući u kojoj su navodno živjeli djevojka i 33-godišnjak.

Pročitajte i ovo Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um" Bruna Papić u Sinju - 4 Sinjani nezadovoljni Ivan Bulj vraća se u Sinj? Građani ogorčeni: "To ne bi bilo pametno"

Djevojka je uhićena odmah nakon ubojstva, a danas poslijepodne je nakon kriminalističkog istraživanja predana pritvorskom nadzorniku. Zasad nije poznato kojim je predmetom djevojka ubola žrtvu ni što je bio povod napada.

Zločinu je, po pisanju medija, prethodila svađa, a mladić je nakon kobnog uboda pokušao pobjeći. Zvao je oca koji živi u istoj kući, nakon čega je pao između parkiranih automobila. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene