Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DROGU SKRIVAO U STANU

Djedica diler: U Novom Zagrebu uhićen 79-godišnjak koji je preprodavao kokain

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 79-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela "Neovlaštena proizvodnja i promet drogama".

Naime, sumnja se da je, protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine kokaina koji je potom skrivao i prepakiravao u stanu na području Novog Zagreba te tako pripremljenu drogu dalje preprodavao.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

U ponedjeljak, 8. veljače 2021. godine u večernjim satima, na adresi prebivališta u Novom Zagrebu, osumnjičeni je dragovoljno predao policijskim službenicima pet plastičnih paketića ispunjenih s ukupno 6,78 g kokaina.

Sljedećeg dana, temeljem naloga Županijskog suda obavljena je pretraga stana na adresi prebivališta osumnjičenog te su pronađena dva paketa unutar kojih se u svakom nalazila jedna plastična vrećica s ukupno 100,68 grama kokaina te digitalna vaga za precizno mjerenje težine s tragovima kokaina.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene