Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drugi put pokušala ga ubiti

Detalji ubojstva u Vrapču: Nekoliko minuta prije brutalnog čina policiji je stigao dramatičan poziv

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otkriveni su detalji krvavog ubojstva u Vrapču, a u burnoj dugogodišnjoj vezi Dražena Pavlovića (52) i njegove 11 godina mlađe djevojke B. N. policija je zbog nasilnih ispada više puta intervenirala.

Nakon sukoba u njezinu stanu u Vrapču, B. N. je u jednom trenutku zgrabila kuhinjski nož i nasmrt izbola svog nevjenčanog supruga. Policiju je oko podneva nazvala upravo 41-godišnja B. N. i rekla im da hitno dođu u njezin stan u Zrnetićevoj ulici jer je silovana, piše Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um" Ivan Bulj izišao iz zatvora Ubojica na slobodi Ivan Bulj, koji je prije 22 godine ubio 17-godišnju Anđelu, izišao iz zatvora: "Nevin sam. Svakako ću se vratiti u Sinj''

Kada su policajci stigli na mjesto događaja, u stanu su pronašli Draženovo beživotno tijelo koje je ležalo u lokvi krvi. Iako je B. N. na licu imala vidljive tragove fizičkog napada, policajci su odmah shvatili i da je prilično pijana.

“Bila je sva krvava, a policija ju je odvela zajedno s Hitnom pomoći”, rekao je jedan od stanara zgrade. Vozilom Hitne pomoći prevezena je u bolnicu u Vinogradskoj, gdje su joj liječnici sanirali površinske ozljede na licu i tijelu i ustanovili da je jako alkoholizirana.

Neki od stanara kazali su da im je njihova susjeda već od ranije poznata po jako čudnome ponašanju te su znali da je imala problema s alkoholom zbog čega je, pričalo se, već bila na liječenju u Vrapču.

“Svi su je izbjegavali. Ponekad smo znali čuti buku iz stana jer je znalo biti svađa i glasne glazbe, no vidjeli smo da nešto nije u redu jer je na stepenicama znala proći pored nas kao zombi. Vidjelo se da uzima neke tablete”, rekao je drugi stanar zgrade za list.

Informacije o burnoj vezi potvrdili su i iz krugova bliskih istrazi, jer je policija i u prošlosti zbog njihovih međusobnih nasilnih ispada morala intervenirati.

Prema tim informacijama, djevojka je prije godinu dana također bila uhićena i prijavljena zbog pokušaja ubojstva Dražena P. pod otprilike istim okolnostima, a navodno je zbog toga bila i prisilno hospitalizirana. Međutim, osim po nasilnim ispadima jednoga prema drugome, niti pokojnoga Dražena P. niti B. N. policija nije evidentirala zbog drugih oblika kriminala.

Tijelo ubijenog muškarca nakon očevida bit će prevezeno na obdukciju na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati, a kriminalistička istraga još traje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene