Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija upotrijebila sredstva prisile

Crikveničan porazbijao pokućstvo pa preminuo u vozilu Hitne pomoći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noćas u 3:25 sati policija je nakon dojave 41-godišnje Crikveničanke da nepoznata muška osoba razbija pokućstvo u prizemlju njene kuće u crikveničkoj ulici Marušićev zajam zatekla muškarca s komadom stakla u ruci.

Oko njega bili su porazbacani i razbijeni dijelovi namještaja, prozorsko staklo i ostakljena kuhinjska vrata. Policajci su muškarca pokušali smiriti pozivajući ga da prestane razbijati, no odbio je sve naredbe pa su policajci nad njim upotrijebili sredstva prisile. Odmah je pozvana Hitna pomoć te je muškarac smješten u vozilo gdje je iznenada preminuo.

Pročitajte i ovo Napad psa Prekršajni nalog U Slavoniji pas napao i ugrizao dijete: Vlasnik ga ostavio u dvorištu, ali napravio veliku pogrešku Gužve zbog radnih dozvola Organizacija rada Danima se stvaraju velike gužve: Spavaju pred policijom, a svi žele samo jedno

>> Češki turisti polijevali goste pićem pa napali i policajce

Kako je priopćila policija radi se o 31-godišnjem Crikveničaninu. Po nalogu dežurnog zamjenika županijskog državnog odvjetnika u Rijeci njegovo tijelo prevezeno je na Zavod za sudsku mecinu i kriminalistiku u Rijeci kako bi se obavila obdukcija i utvrdio uzrok smrti. U tijeku je utvrđivanje svih činjenica vezanih za ovaj događaj. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene