Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stanje sve stabilnije

Brza vožnja: Marin Čolak autocestom jurio oko 200 km/h

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački automobilist Marin Čolak prije nesreće jurio je autocestom oko 200 kilometara na sat.

'Procjenjujemo da je brzina automobila bila oko 200 kilometara na sat, no za preciznije informacije moramo čekati nalaze vještačenja', kazala nam je glasnogovornica karlovačke policije Tamara Grčić. Policija opovrgava navode kako njihovi službenici stoje ispred bolničke sobe Marina Čolaka i čuvaju ga već, kako kažu, radi se o 'osiguravanju njegove nazočnosti' jer im je još bio potreban u provođenju kriminalističke istrage.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Temperamentni sportaš 'Čolak se znao nesportski ponašati, a imao je i tri godine zabrane nastupa' Slika nije dostupna Snimka nadzornih kamera HAC-a VIDEO: Ferrari Marina Čolaka se pretvorio u buktinju

>> VIDEO: Ferrari Marina Čolaka se pretvorio u buktinju

>> Divljanje na cestama moglo bi se uskoro drastično kažnjavati

>> VIDEO: Kad vozači autocestu zamijene za pistu

Što se tiče zdravstvenog stanja mladića ravnatelj Opće bolnice Karlovac Nedjeljko Strikić kazao je za Dnevnik.hr kako se uspješno oporavlja te da mu je stanje stabilno i zadovoljavajuće. 'Njegovo otpuštanje iz bolnice će se najvjerojatnije dogoditi za sedam do osam dana i u posjet mu dolazi obitelj', dodaje Strikić.

Podsjetimo, u subotu je Marin Čolak na autocesti kod čvora Bosiljevo svojim Ferrarijem je sletio s autoceste pri čemu se automobil zapalio. U nesreći je poginula 20-godišnja Dubrovčanka Ivana Obad, a 26-godišnji Čolak ispao iz automobila što mu je vjerojatno i spasilo život.

Prema policijskom izvješću, do nesreće je došlo kada je Čolak na drugom kilometru autoceste A6 u pravcu Rijeke prelazio u desnu traku bez provjeravanja te je udario u Nissana zagrebačkih registracija kojim je upravljao 33-godišnjak iz Svete Nedjelje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene