Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Borovec: Riješeno ubojstvo Zorana Mrvelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija riješila je ubojstvo Zorana Mrvelja koji je prekjučer pronađen mrtav u Gornjem Vrapču i očekuje se da će jedna osumnjičena osoba sutra biti privedena istražnom sucu zagrebačkoga Županijskog suda.

Načelnik ureda ravnatelja policije Krunoslav Borovec rekao je da je kriminalistička obrada, koja se provodi nad jednom osobom, u završnoj fazi te se formaliziraju dokazi kojima će biti potkrijepljena kaznena prijava, javlja Hina.

Pročitajte i ovo Anja Perković Ne terenu inspekcija i policija FOTO Užasan prizor uznemirio stanovnike zagrebačkog Gornjeg Vrapča: "Boli me srce. Ovo je strašno" Ilustracija stanari u strahu Još jedan napad psa u Vrapču, ozlijeđena je žena: "Čuli smo zapomaganje. Krv joj je curila s čela"

Riječ je o osobi koja je bila u određenom poslovnom odnosu s ubijenim, a motiv su određena novčana dugovanja, rekao je Borovec. 

>> Ubojstvo u Vrapču: Ubijen krijumčar i kamatar?

Detaljniji podatci o tom slučaju bit će izneseni na sutrašnoj konferenciji za novinare, najavio je Borovec.

Građevinski poduzetnik Mrvelj, koji je po pisanju medija bio prijavljivan zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda, ubijen je u utorak između 12 i 17 sati u mercedesu zagrebačkih oznaka na Manterovčaku. 

Mediji navode da su vozilo u kojem je ubijeni pronađen susjedi vidjeli oko 11,30 sati, a slučaj su prijavili policiji jer im je bilo sumnjivo što je duže vrijeme bio upaljen.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene