Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NIJE SE HTIO ZAUSTAVITI

Mladić u Puli pijan i drogiran automobilom bježao policiji pa završio iza rešetaka

llustracija
llustracija Foto: DNEVNIK.hr
Vozaču je nadležni sud odredio zadržavanje u zatvoru u trajanju od sedam dana, javila je istarska policija.

Policija je u Puli u nedjelju 19. prosinca oko 23:45 uočila auto marke Škoda koji se vozio ulicom Vidikovac u smjeru Voltićeve ulice koji je pokušala zaustaviti, ali vozač im je bježao.

"Vozač nije postupio po naredbama policijskih službenika, već se nastavio kretati kolnikom Ulice Monte Paradiso, Ulicom Prekomorskih brigada, pritom počinivši više prometnih prekršaja. Nakon što je vozilo zaustavio u Ulici Verudella, vozač je izašao iz automobila i pokušao se udaljiti, no policijski službenici su ga tada sustigli", piše u priopćenju policije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prijetio mladim zaposlenicama Drama u rano jutro: Muškarac s oružjem upao na benzinsku i opljačkao je

Vozač je alkotestiran te je utvrđeno kako je 24-godišnjak upravljao automobilom pod utjecajem alkohola od 1,40 promila, a provedenim testiranjem na droge, utvrđeno je kako je vozilom upravljao i pod utjecajem opojnih droga.

Radi počinjenja više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, protiv vozača je pokrenut prekršajni postupak pred nadležnim sudom, gdje mu je određeno zadržavanje u zatvoru u trajanju od sedam dana, javila je istarska policija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene