Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

POGINULA 52-GODIŠNJAKINJA

Tragedija na Krku: Utopila se dok je pokušavala iz uzburkanog mora spasiti unuka i supruga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Proteklog vikenda na području grada Krka puhalo je olujno jugo i dizalo velike valove što je bilo tragično za jednu obitelj iz Osijeka.

Žena (52) se utopila dok je iz zapjenjenog i uzburkanog mora pokušavala spasiti svog supruga i 10-godišnjeg unuka koji zbog valova i struje nisu uspjevali izaći iz mora na krčkom gradskom kupalištu Plav.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Helikopter bilo je sigurnosnih propusta Bizarna nesreća: 87-godišnjakinju otpuhao helikopter na parkiralištu bolnice, preminula od ozljeda

Skočila je u more da ih spasi, no za nju je to bilo kobno, a djeda i unuka su kod više stotina metara udaljene plaže autokampa ''Ježevac'' uspjela izvući dvojica djelatnika tog objekta, piše Novi list.

Djelatnici su uz pomoć jednog vatrogasca na obalu uspjeli izvući i ženu, no preminnula je unatoč pruženoj prvoj pomoći.

"Uz pomoć ostatka posade s kopna i konopa koje su im s stijena ovi uspjeli dobaciti, djelatnici kampa i vatrogasac uz tešku su se muku uspjeli dočepati žala, zajedno sa utopljenicom kojoj, pokazalo se nakon pokušaja njene reanimacije, nažalost više nije bilo spasa.

U međuvremenu dok je akcija spašavanja trajala, na poprište tragedije stigla su i dva tima krčke medicinske pomoći ali, nažalost, niti njihova nastojanja vraćanja u život nesretne žene nisu urodila plodom", rekao je Dinko Petrov, prvi čovjek krčkih vatrogasaca za Novi list.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene