Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Zagrebu

Dražen Ladić udario u auto s pet mladića, trojicu teško ozlijedio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pet je osoba ozlijeđeno u nesreći na križanju Kačićeve i Klaićeve ulice u Zagrebu.

Oko jedan sat iza ponoći na raskrižju Kačićeve i Klaićeve ulice u Zagrebu, 47-godišnji vozač Mercedesa najvjerojatnije je na semaforu prošao kroz crveno svjetlo i udario Renault Clio, izvijestila je PU zagrebačka. Pri tom su u Cliju tri osobe teže, a dvije lakše ozlijeđene.

Pročitajte i ovo Policija - 3 Prekinut promet Nova prometna nesreća u Dalmaciji, cesta je zatvorena za promet Prometna nesreća Promet je normaliziran Ozlijeđena jedna osoba: Zbog sudara dva automobila gužve u Zagrebu

Kako neslužbeno doznajemo, vozač Mercedesa je izbornik mlade hrvatske nogometne reprezentacije Dražen Ladić.

‘Vozeći Kačićevom u smjeru sjevera osobnim je automobilom mercedes E320 zagrebačkih registracijskih oznaka, na raskrižju prednjim dijelom automobila naletio na renault clio zadarskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 20-godišnji M.G.’, stoji u izvješću policije. Clio je odbačen u zaštitnu ogradu obližnjeg kafića od koje se odbio i u rotaciji naletio na stražnje dijelove tri parkirana vozila.

Teške ozljede zadobila su trojica putnika iz Clia, 17-godišnjak, 18-godišnjak i 16-godišnjak, koji su odvezeni u Kliniku za traumatologiju, KBC Zagreb i u KB Sestara milosrdnica. Prema neslužbenim informacijama, jedan od mladića u kritičnom je stanju. Dvadesetogodišnji vozač i 19-godišnji putnik lakše su ozlijeđeni. Kako su rekli u policiji, sudionici prometne nezgode nisu bili pod utjecajem alkohola.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene