Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRITVOR ZA OSUMNJIČENOG

Ubojici djece zbog osobito teških okolnosti monstruoznog čina određen pritvor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zamjenica županijskog državnog odvjetnika Albina Tisanić u srijedu je potvrdila da će ubojica biti pritvoren zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, kao i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela te osobito teških okolnosti u kojima je ubojstvo počinjeno.

Nad austrijskim državljaninom Haraldom Kopitzem, osumnjičenim za trostruko ubojstvo svoje malodobne djece, u srijedu je određen istražni zatvor.

Tužiteljica Albina Tisanić potvrdila je da će ubojica biti pritvoren zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, kao i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela te osobito teških okolnosti u kojima je ubojstvo počinjeno.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ISKAZ U POLICIJI Trostruki ubojica djece brani se šutnjom. Branitelj: ''Čeka se podizanje optužnice"

Kako je pojasnila zamjenica Županijskog državnog odvjetnika, osumnjičeni ima boravište na području Hrvatske, a s obzirom na to da je Hrvatska članica EU, nije zatražen istražni zatvor i po stavci opasnosti od bijega.

Sama istraga proglašena je tajnom jer su žrtve monstruoznog čina malodobna djeca, potvrđeno je u tužiteljstvu. 

Branitelj osumnjičenog, odvjetnik Marko Ivica u utorak je za Dnevnik Nove tv najavio podnošenje žalbe u slučaju odluke o pritvaranju njegova branjenika.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NAKON UHIĆENJA Ubojicu djece nakon ispitivanja čekaju kaznena prijava, istraga i pritvor

Nakon odluke o otvaranju istražnog zatvora, osumnjičeni prvo mora na tri do pet dana u karantenu, a potom će ga pregledati liječnik. Prostorija u kojoj će biti smješten najvjerojatnije će biti pod stalnim videonazorom, jer je nakon monstruoznog čina pokušao samoubojstvo.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene