Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NESREĆA U LIPIKU

Pijan skrivio prometnu nesreću pa pobjegao: Nije mu pomoglo, završio je iza rešetaka

Istražni zatvor, ilustracija (Foto: Gettyimages)
Istražni zatvor, ilustracija (Foto: Gettyimages) Foto: Gettyimages
Požeško-slavonska policija javila je kako je muškarac (45) u petak oko 18:05 u Lipiku u Ulici Vukovarska avenija pijan vozio unatrag i udario u parkirani auto pa pobjegao.

Vozač (45) je bio pod utjecajem alkohola od 1,62 promila kad je sjeo za upravljač auta marke Citroen daruvarskih registarskih oznaka i uključivao se u promet vožnjom unatrag. Pritom je stražnjim desnim rubom vozila udario u prednju stranu propisno parkiranog osobnog automobila marke Škoda, daruvarskih registarskih oznaka u vlasništvu 69-godišnjakinje.

"Nakon udara 45-godišnjak je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao te je naknadno pronađen i uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Općinski sud u Bjelovaru i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama", javila je policija.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene