Obavijesti Video Pretražite Navigacija
udario u banderu i ogradu

Vozač (24) s punim autom mladih putnika sletio s ceste pa pobjegao s mjesta nesreće, svi su ozlijeđeni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noćas oko 3 sata u Starigradu u Starogradskoj ulici 24-godišnjak je sletio s ceste autom i pobjegao. U autu je bilo još troje putnika. Svi su ozlijeđeni.

Mladić je upravljao je osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake te sletio van kolnika i vozilom udario u banderu i ogradu, javila je koprivničko-križevačka policija te dodala kako je vozač je napustio mjesto događaja, ali je naknadno pronađen te će biti uhićen. Kako su nam kazali iz policije za sada ne mogu davati više detalja jer je istraživanje u tijeku.

Pročitajte i ovo Autocesta Stanje u prometu Ponovno otvorena autocesta A1 u smjeru juga, u prekidu su neke trajektne linije Ilustracija Bježao policiji Serijski prekršitelj tri puta posudio auto, svaki put mu ga oduzeli - pa i ovaj, posljednji

24-godišnjak je ozlijeđen u nesreći, kao i troje putnika koji su bili u automobilu - 17-godišnjak, 23-godišnjakinja i 18-godišnjakinja, a koje je napustio na mjestu nesreće. 

"Kvalifikacija ozljeda bit će poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje", objavila je policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene