Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Evo zašto...

VIDEO Zabranjena nova reklama za BMW

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Automobilske kompanije danas moraju doista paziti što i kako oglašavaju. Pravi primjer toga je reklama za novi BMW M4 kabriolet, koja je zabranjena u Velikoj Britaniji.

BMW je u svojoj novoj reklami prekršio pravila britanske ASA-e (Advertising Standards Authority) koja se tiču propisa u oglašavanju automobila. naime, BNW-u je reklama zabranjena zbog promicanja opasne i nepromišljene vožnje, prenosi AOL.

Pročitajte i ovo David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije" Ilustracija Kontraproduktivno Britanci imaju novu definiciju ekstremizma: Mogla bi ugroziti slobodu govora

Reklama prikazuje sportski M4 kabriolet kojeg voze običan i sportski vozač, jedan na otvorenoj cesti, drugi na trkaćoj stazi. Iako se na reklami može vidjeti razlika u stilu vožnje običnog i sportskog vozača, iz ASA-e su istaknuli da je oni ne vide te da je BMW-ova reklama društveno neodgovorna te da potiče opasnu vožnju.

Pogledajte video pa prosudite sami.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene