Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi detalji

Škoda objavila teaser nove Fabije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osvježavajući paletu svojih modela, Škoda je odlučila pripremiti i novu Fabiju. Ovaj vrlo popularni kompakt u novom će izdanju biti predstavljen na pariškom salonu.

Nakon službene skice Škoda je objavila i prvu službenu fotografiju nove generacije modela Fabia. Riječ je o automobilu čija bi online premijera mogla biti održana vrlo skoro, dok se prvi javni nastup očekuje na predstojećem međunarodnom salonu automobiloa u Parizu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bolje vozne osobine Škoda Octavia RS TDI dobila 4x4 pogon i DSG mjenjač Slika nije dostupna Praktičnost prije svega [TEST] Škoda Rapid 1.2 TSI Ambition

Ipak, objavljena nam fotografija ne otkriva mnogo, tek dizajn prednjih svjetala. Ta nam svjetla zajedno s pojedinostima poklopca i maske motora te branika daju zaključiti kako će nova Fabija, sukladno očekivanjima, biti oštrijih i dinamičnijih linija, upravo prema uzoru ostale novitete iz Škode, poput Rapida i Octavije. Isti se zaključak mogao izvući i iz spomenute ranije objavljene skice.

Nova bi Fabia na tržišta trebala stići već do kraja ove godine, odnosno početkom iduće, a pokretat će ju nekoliko 3 i 4-cilindričnih benzinskih i dieselskih turbo motora snage između 60 i 110 KS za benzinske, odnosno 75 i 105 KS za dieselske izvedbe.

Više pročitajte na autonet.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene