Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Do osam noviteta

Alfa Romeo - Nova saznanja o budućnosti ponude

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Alfin šef Harald Wester je u svom posljednjem intervjuu otkrio nekoliko pojedinosti o budućnosti modelne ponude ovog talijanskog proizvođača.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ipak Giulia Alfa Romeo službeno potvrdila premijeru nove limuzine za 24. lipanj Slika nije dostupna Atraktivan dodatak ponudi U Detroitu predstavljena Alfa Romeo 4C Spider

Točnije, alfin šef je britanskom Autocaru je potvrdio kako FCA planira u narednom razdoblju pod ovom značkom lansirati čak osam novih modela, a prvi je već predstavljena Gilulija.

Nadalje, očekuje se kako će Alfa ponuditi i dvije nove izvedbe modela Giulietta, odnosno klasični hatchback te limuzinu. Obje verzije bi se trebale temeljiti na skraćenoj izvedbi platforme Giorgio, koju koristi Giulia.

Giulia će poslužiti kao osnova za alfin prvi SUV/crossover, dok će vrh ponude činiti veća limuzina i još jedan veći SUV temeljeni također na prilagođenoj verziji spomenute platforme. Također, očekuje se i kako će Alfa za nekoliko godina lansirati sportski nastrojeni coupe te kabriolet, odnosno nasljednike modela GTV i Spider. Nakon njih bi trebao stići i nasljednik modela 4C.

MiTo navodno ne bi trebao dobiti svog nasljednika jer je tržište, kako tvrdi Wester, premalo za takav model da bi se moglo opravdati ulaganje u njegov razvoj, proizvodnju i marketing.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene