Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvi rođendan poslovanja

Answear u Zagrebu priredio rođendansko slavlje za pamćenje

PR
PR Foto: PR
Online modna trgovina Answear proslavila je svoj prvi rođendan poslovanja u Hrvatskoj glamuroznim partyjem u zagrebačkom restoranu Takenoko.

Zagreb, 3. studenoga 2022. - Online modna trgovina Answear proslavila je svoj prvi rođendan poslovanja u Hrvatskoj glamuroznim partyjem u zagrebačkom restoranu Takenoko. Sjajna proslava okupila je brojne poznate uzvanike koji su uživali u dobroj atmosferi, a među njima su se našli Teuta Mesaroš, Rita Rumora, Mia Matić, Nataša Janjić, Arija Rizvić, Tina Walme, Marko Petrić i mnogi drugi.

PR PR (Foto: PR)

Za predivan ambijent i maštovito uređenje prostora pobrinuo se naš poznati dizajner interijera i florist Saša Šekoranja čije su cvjetne instalacije bile prava mala umjetnička djela. Poseban sjaj uzbudljivoj večeri dale su i poznate influencerice Ema Luketin, Rita Rumora, Mia Matić, Teuta Mesaroš i Lada Mitrašinović koje su nosile pomno birane statement komade s webshopa Answear.hr.

PR PR (Foto: PR)

Answear je najbolji odgovor na modna pitanja

Popularni europski brend Answear je, osim u Hrvatskoj, prisutan u još 10 zemalja, a poseban je po svojoj ponudi renomiranih modnih marki, brzoj dostavi unutar 48 sati, besplatnom povratu, ekološkoj svijesti i odgovornom poslovanju. Answear ima i svoj vlastiti brend Answear.Lab, koji se proizvodi se u Europi, od održivih i ekoloških materijala.

PR PR (Foto: PR)

Answear u svojoj ponudi nudi odjeću, obuću i modne dodatke iz najnovijih kolekcija za žene, muškarce i djecu. Tu je više od 200.000 proizvoda i više od 500 poznatih svjetskih marki među kojima su Diesel, Guess, Tommy Hilfiger, Valentino, DKNY, Moschino, Kenzo, Burberry, Inuikii i mnogi drugi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene