Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Wimbledon: Ančić na Llodru, Ljubičić sa Melzerom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Londonu je danas obavljen ždrijeb Wimbledona, trećeg turnira iz serije Grand Slama koji počinje u ponedjeljak na travnatim terenima All England Cluba.

U ždrijebu se našlo pet hrvatskih tenisača, a najgore je prošao Mario Ančić koji je u 1. kolu naletio na 32. nositelja, Francuza Michaëla Llodru. Francuski veteran sa sjanim volejima ove je godine već pobijedio i Karlovića i Ljubičića, i odista je jedan od najneugodnijih protivnika u 1. kolu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Wimbledon: Kostanić-Tošić i Ožegović u 2. kolu kvalifikacija Slika nije dostupna Wimbledon: U parovima slavili Clement i Llodra

Ivo Karlović je 18. nositelj, a prvo kolo igra sa Nijemcem Simonom Stadlerom, 176. na ATP ljestvici, dok se Ivan Ljubičić kao 26. nositelj sastaje sa neugodnim ljevakom iz Austrije Jürgenom Melzerom.

Marin Čilić je za protivnika dobio Francuza Edouarda Rogera Vasselina (147.), a Roko Karanušić Peruanca Luisa Hornu (92.).

Ančić, Karlović i Karanušić nalaze se u Federerovom i Đokovićem dijelu ždrijeba, a Ljubičić i Čilić u Nadalovoj i Roddickovoj polovici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene