Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Opljačkan Guillermo Canas

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trojica naoružanih razbojnika opljačkala su argentinskog tenisača Guillerma Canasa i oteli mu novac, kreditne kartice i druge osobne stvari, te se potom odvezli u nepoznatom pravcu njegovim Mercedesom.

Pljačka se dogodila u ranim jutarnjim satima kada je argentinski tenisač parkirao automobil ispred svog stana u La Matanzi, kvartu na sjeveroistoku Buenos Airesa. Canas prilikom prepada nije ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Nakit je ukraden na izložbi u Duždevoj palači (Foto: MUP RH) Osumnjičena 4 Hrvata Pogledajte video senzacionalne pljačke dragulja: Glumili da ih zanima izložba, a zapravo krali nakit Pljačka draguljarnice (Foto: AFP) "Pink Panther" modus operandi Vjerovali da su na sigurnom, ali ih je izdalo nekoliko kapi krvi: 15 godina nakon velike pljačke u Francuskoj pronađeni srpski lopovi

"Hvala bogu - sve se dobro završilo. Guillermo je sada dobro i oporavio se od prvotnog šoka," kazao je njegovo otac Luis.

Canas je proteklog vikenda nastupio u polufinalu Davis Cupa protiv Rusije u kojem su 'Gauči' slavili 3:2 i izborili plasman u finale. Canas je nastupio u susretu parova zajedno sa Agustinom Calleriem, no izgubili su od ruskog para Dmitrij Tursunov - Igor Kunicin 2:6, 1:6, 7:6 (9), 6:3, 6:8.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene