Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Metz: Hanescu pregazio Ljubičića, Karlović bolji od Baghdatisa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić nije se uspio plasirati u 2. kolo ATP turnira u Metzu, u dvoboju 1. kola bolji do njega bio je Rumunj Victor Hanescu sa 6-1, 7-6 (4). Karlović je tako ostao naš jedini predstavnik na turniru, nakon pobjede nad Baghdatisom.

Bio je ovo prvi Ljubičićev meč nakon dva mjeseca i ozljede mišića zbog koje je morao otkazati i nastup na Olimpijskim igrama u Pekingu. No, pauza zbog ozljede pokazala se kao problem, pa je trenutno najbolji rumunjski tenisač na tvrdoj podlozi, koja je Ljubičićeva omiljena, stigao do relativno lake pobjede.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Linije veleposlanstva zagušene Radi se plan evakuacije hrvatskih građana iz Egipta Slika nije dostupna Kraj životne drame Obitelj prvog hrvatskog redarstvenika dobila novi dom

Inače, ovo je bio šesti međusobni susret Ljubičića i Hanescua i prva pobjeda Rumunja. No, popularni Ljubo već će sljedeći tjedan imati priliku za popravni ispit.

Ivo Karlović će pak igrati u 2. kolu ATP turnira u Metzu, kao naš jedini predstavnik. Cipranin Marcos Baghdatis predao mu je u dvoboju prvog kola. Baghdatis je dobio prvi set sa 6-4, ali je u drugom pri vodstvu Karlovića 2-1 morao predati.

Suparnik Karloviću u 2. kolu bit će Španjolac Carlos Moya.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene