Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Sharbini radi neke impozantne stvari'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hajduk je u prvenstvo ušao furiozno, sa šest komada u mreži protivnika. Sve je, dakle, spremno za spektakl na Novoj TV i Gol.hr-u!

Hajdukova predstava na otvaranju prvenstva protiv Istre 1961 na Poljudu bila je odlična uvertira pred spektakularni ogled s Dinamom u Bukureštu. Prvu utakmicu 3. pretkola Europa lige u četvrtak će od 20 sati izravno prenositi Nova TV te naš sportski portal Gol.hr!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sharbini prijavio Ladića disciplinskom sucu HNS-a Slika nije dostupna Anas Sharbini mora platiti 100 000 kn zbog neodazivanja u reprezentaciju

Utakmicu Dinamo Bukurešt - Hajduk gledajte UŽIVO i ekskluzivno na Novoj TV i sportskom portalu Gol.hr ovog četvrtka od 20 sati! Istra je stradala sa 6:1, ali u Bukureštu će biti puno teže. Čeka ih goropadni Dinamo koji je također u odličnoj formi. Nakon visoke pobjede trener Poklepović želi smanjiti euforiju.

'Golovi su lako padali s jedne i druge strane. Mislim da je igra mogla zadovoljiti publiku, ali mi sada već razmišljamo o Dinamu iz Bukurešta. Mene osobno igra baš i nije zadovoljila u tolikoj mjeri, neke zamisli mi se nisu ispunile. Mi moramo biti čvrsta, velika momčad, a rezultat je bio takav da se nakon 5:1 svašta moglo činiti', rekao je Špaco.

Posebno je pred pet tisuća navijača raspoložen bio Anas Sharbini, po mnogima najbolji igrač HNL-a od kojeg se tek očekuje da pokaže sve što zna. Problem je što Anas teško drži dobru formu duži period.

'Anas igra sve bolje, iznimno je sposoban, radostan sam zbog toga. Čini impozantne stvari. Pred nama je Dinamo Bukurešt koji je snažna momčad, ide, ruši sve pred sobom. Ne možemo se tek tako suprotstaviti s našom mladom momčadi, moramo učiniti mnoge predradnje', pokušava smiriti euforiju strateg Bijelih.

Sam Sharbini priznaje kako se osjeća odlično, baš kako i igra. 'Tako mi je još od mpočetka priprema i sve je ovo plod mog rada. Nadam se da ćemo već u četvrtak u Bukureštu pokazati kako možemo i jače utakmice odigrati na višoj razini.'

Utakmicu Dinamo Bukurešt - Hajduk gledajte UŽIVO i ekskluzivno na Novoj TV i sportskom portalu Gol.hr ovog četvrtka od 20 sati!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene