Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Rukavina može igrati maksimalno 60 minuta'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trener Dinama Velimir Zajec progovorio je o sutrašnjoj utakmici s moldavskim Šerifom.

Dan prije utakmice sa Šerifom pred novinare je izašao šef Dinamovog stručnog stožera Velimir Zajec.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dosjetljivi šerif Šerif smislio 'Facecrook' Slika nije dostupna 27. ožujka u Lisinskom Zaklada Ana Rukavina i Nova TV vam donose 'Koncert za život'

'Nakon ručka idemo u karantenu i vraćamo se pred utakmicu, što je uobičajen raspored prije ovakvih utakmica. Ekipa mora biti na okupu, posebno jer imamo i povratnike iz mlade reprezentacije, imamo novog igrača i ovo je prilika da se družimo i pripremamo', piše službena stranica kluba.

Kakvu utakmicu očekuje Zajec u srijedu na Maksimiru?

'Čeka nas teška utakmica protiv suparnika koji nije atraktivan, ali čiji europski rezultati pokazuju da se radi o čvrstoj momčadi. No, nisu bolji od nas. Mi moramo doći do pobjede jer kalkulacije ne donose ništa', smatra Zajec koji je iskoristio iskoristio priliku da pozove navijače na maksimirski stadion.

'Želimo igrati uz glasnu podršku publike jer Dinamo je klub koji ima europsku tradiciju koju bi bilo dobro nastaviti', rekao je Zajec te dodao kako neke igrače neće imati na raspolaganju protiv Šerifa. Riječ je o ozlijeđenima Butini, Tomečaku i Barbariću koji zbog kartona ne može igrati.

Osvrnuo se Zeko i na najnovije pojačanje, Antu Rukavinu, čiji sutrašnji nastup mnogi nestrpljivo iščekuju.

'Mislim da bi mogao izdržati 45 ili 60 minuta. Dulje nije moguće s obzirom na to da je trenirao četiri tjedna te odigrao dvije i pol utakmice, a prošli tjedan praktički nije ni trenirao. Od njega maksimum očekujem tek za mjesec dana.'

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene