Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zlato i bronca za hrvatske ronioce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Prvom eurpskom prvenstvu u ronjenju na dah, koje je održano u Turskoj Antalyji, hrvatski ronioci osvojili su zlatno i brončano odličje.

Nakon što je u disciplini Jump Blue Lidija Lijić postala europska prvakinja i osvojila zlatno odličje, na pobjedničko postolje popeo se i Davor Franičević koji je u disciplini dinamika osvojio brončano odličje.

Pročitajte i ovo Skijaška sezona - 6 Školski praznici i novi skijaški val Brinu li Hrvate paprene cijene? Provjerili smo koliko duboko morate posegnuti u džep za skijašku avanturu i koliko košta nova oprema: "Rezervacije se uzimaju već od ljeta" Slika nije dostupna Šest Hrvata na Svjetskom prvenstvu u ronjenju na dah

Davor je s rezultatom od 191.53 metara postavio i novi hrvatski rekord u disciplini dinamika, a odmah do njega, na 4. mjesto, plasirao se Tomislav Sviličić.

To je svakako veliki uspjeh za hrvatske ronioce, jer je čak njih pet od šest ušlo u finale, a Lidija Lijić bila je najbolja i u ovoj disciplini, ali su je suci naknadno diskvalificirali.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene