Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Treća Blankina pobjeda u Ostravi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Treći put u nizu Blanka Vlašić je slavila u Ostravi popunivši tako kolekciju kristalnih sprinterica optočenih zlatom koju dobiva svaki pobjednik mitinga u Ostravi.

Svi strahovi glede kiše bili su neopravdani, jer eto ni svi sateliti i sva ostala čuda tehnike koja predviđaju vremenske promijene znaju zakazati, a prepuni stadion i prava atletska atmosfera bili su dobar poticaj našoj rekorderki da nastavi svoj sada već 27. pobjedu u nizu, obori rekord stadiona, koji je pripadao legendarnoj Šveđanki Kajsi Bergqvist, i skokom od 205 cm popravi svoj najbolji rezultat sezone na svijetu.

Pročitajte i ovo Geert Wilders Završili parlamentarni izbori Antiislamski i antieuropski populist mogući novi premijer zemlje tulipana: "Nizozemska će biti vraćena Nizozemcima, tsunami azila i migracija bit će obuzdan" Slika nije dostupna Blanki pobjeda na Svjetskom atletskom finalu

"Osjećala sam se dobro, ne i izvrsno, jer još osjećam posljedice intezivnih treninga tijekom priprema, a i trening od ponedjeljka u Splitu je bio poprilično stresan. Zadovoljna sam kontrolom izvedbe skokova sa pola snage na "nižim" visinama, te boljom izvedbom pokušaja na 210 cm nego li u Oslu", rekla je Blanka nakon mitinga.

Najbolji skok je odradila na 202 cm, dok je uspješna u prvom pokušaju na konačnih 205 cm i pored manjih tehničkih propusta što se do sada nije moglo desiti.

Konkurencija je zapela na 195 cm, visinu koju je Blanka skakala u "gegama" želeći održati toplinu u prohladnoj Ostravskoj večeri.

Blanka se iz Ostrave neće vratiti u Split već će s trenerom Bojanom Marinović i menadžerom Haroldom Edletzbergerom krenuti prema Moskvi, gdje će se u nedjelju, 15.lipnja, održati tradicionalni Memorijal Znamenskog.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene