Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dominiković izgubljen za Svjetsko prvenstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Davor Dominiković izgubljen je za Svjetsko rukometno prvenstvo koje će se održati u Hrvatskoj početkom sljedeće godine. Hrvatski reprezentativac morat će zbog teške ozljede koljena pauzirati barem sedam do osam mjeseci.

Dominikoviću je na subotnjoj prvenstvenoj utakmici njegovog Portland San Antonija i Alcobendasa stradao prednji križni ligament koljena.

Pročitajte i ovo Trampolinski park Vlasnici dobili kazne Nakon zabave u trampolinskom parku mnogi završili u bolnici: "Nikada me ništa nije tako boljelo" Ilustracija Izvijestila policija Krvava večer kod Imotskog: Jedan muškarac izboden, drugi zadobio teške ozljede

Nesretan se trenutak dogodio u 38. minuti, kada je Davor pao na desno koljeno i odmah osjetio strahovitu bol.

Bit će to veliki gubitak za hrvatsku obranu na Svjetskom rukometnom prvenstvu koje se održava u siječnju. Ipak, Lino Červar imat će dosta vremena da mu nađe zamjenu i uigra novog igrača koji će se morati potruditi da zamijeni kršnog Dominikovića.

Simpatični 'ćelavac' u igri se prventveno isticao velikim zalaganjem, a njegovim suigračima zasigurno će nedostajati zbog dobre atmosfere koju je stvarao u svlačionici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene