Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Carlos Sastre otkazao nastup na Svjetskom prvenstvu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolski biciklist Carlos Sastre koji je osvojio ovogodišnji Tour de France, izjavio je da neće nastupiti na Svjetskom cestovnom prvenstvu koje počinje 28. rujna u talijanskom Vareseu. 33-godišnji Sastre je svoj otkaz opravdao umorom.

Na posljednjoj ovogodišnjoj velikoj etapnoj utrci, španjolskoj Vuelti koja završava u nedjelju, Sastre se nalazi na trećem mjestu u ukupnom poretku sa tri minute i 41 sekundom zaostatka za vodećim Albertom Contadorom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća u Kutini Bez vozačke i pijan autom ubio biciklista pa pobjegao s mjesta nesreće Ilustracija U Kutini Teška prometna nesreća: Automobil naletio na biciklista i usmrtio ga

Španjolci su i bez Sastrea glavni favoriti na predstojećem SP u Vareseu, gdje će ih predstavljati Oscar Freire, Alberto Contador i Alejandro Valverde.

Španjolci su dominirali ove sezone i vjerojatno će sve tri velike etapne utrke pripasti njima. Sezonu je otvorio Contador pobjedom na Giru d'Italia, zatim je Carlos Sastre osvojio Tour de France, a uspješnu godinu trebao bi zaključiti Contador, koji je najbliži pobjedi na Vuelti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene