Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Balek kao tajni agent hvatala dilere po Splitu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Žena dijamantne volje i snage', teško je zaboraviti Bandićeve riječi na dočeku Antonije Balek.

'Zaista je inspiracija nama ženama' – rekla nam je prijateljica Marka Kralja, zlatnog bacača kugle iz Grubišnog Polja. Moslavci su te večeri kao rijetko kada bili ponosni na svoj kraj.

Pročitajte i ovo Brazilac poginuo padom u duboku rupu - 2 Postao opsjednut Sanjao duha koji mu je rekao da je zlato ispod njegove kuće: Iskopao rupu od 40 metara, a onda se dogodila tragedija Zlatna poluga I banke ulažu Zlato nikad nije bilo skuplje, a cijena će mu još porasti. I ne, to nije dobra vijest

Kraljevo zlato u Grubišno Polje, Budetićevo srebro u Kutinu. Tamburaši, pjesma, pola Moslavine na Plesu slavi svoje olimpijce. Iz Kaštela nikoga. Mislili smo logično i normalno, imat će Antonija doček sa svojim sugrađanima. Ali nikoga nije bilo…

Žena dijamantne volje i snage Posljednja u nizu sumnjivih izjava iz Antonijinih usta bila je i ta da je radila kao tajni agent i hvatala dilere po Splitu. I, kako sama kaže, za njezin se život 'može napisati najcrnji scenarij'. Bila je u komi, nije bila u komi, bivši ju je suprug pokušao ubiti, brat branitelj imao je isti naum za nju i majku te trener kao posljednji u nizu koji je to pokušao. Sve su to napisi koji posljednjih dana zbunjuju hrvatsku javnost.

Lažu li neurolozi, mediji iskrivljuju sliku o njoj, policija zataškava dokaze o prometnim nesrećama, o njezinom razotkrivanju dilera u policiji ne znaju ništa. Ili je istina posve obrnuta. Iz Vlade tvrde da će Antoniji oduzeti novac za nagrade ako se utvrdi da je lagala.

Na istinu ćemo, čini se, morati pričekati još neko vrijeme. A do tada sigurno će biti još zbunjujućih 'vijesti' o slučaju koji je bacio sjenu na golemi uspjeh hrvatskog sporta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene