Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kladivo: Haklits deseti, slavlje za Sloveniju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski atletičar Andras Haklits zauzeo je 10. mjesto u finalu bacanja kladiva na Olimpijskim igrama u Pekingu, a zlato odličje pripalo je Slovenskom bacaču Kozmusu.

Haklits je u finalu kladivo najdalje bacio do 76.58 metara što je za 54 centimetra slabije od njegova rezultata iz kvalifikacija u petak, a dva metra slabije od njegova najboljeg rezultata sezone.

Pročitajte i ovo Ulice Pekinga - 4 Širenje korone VIDEO Sablasno prazne ulice grada s više od 20 milijuna stanovnika: "Krenulo je poput teretnog vlaka bez kontrole" Olaf Scholz POVIJESNA INFLACIJA I RECESIJA Popravljanje odnosa? Njemački kancelar sletio u Peking, odmah ga testirali na koronu, pregledali i avion

Zlatnu medalju osvojio je Slovenac Primož Kozmus sa svojim najboljim hicem sezone od 82.02 metra ispred Bjelorusa Vadima Devjatovskog i Ivana Tihona sa 81.61, odnosno 81.51 metara.

29-godišnji Kozmus lani je na Svjetskom prvenstvu u Osaki osvojio srebro iza Tihona, a u Pekingu je stigao do svog prvog velikog naslova u karijeri.

Trostruki svjetski prvak Tihon nije uspio karijeru okruniti naslovom olimpijskog pobjednika, i prije četiri godine u Ateni bio je srebrni.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene