Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIDEO: Tudor objavio kraj karijere

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon jučerašnjeg treninga Igor Tudor okupio je suigrače i stručni stožer te im objavio – kraj karijere. Vijest je protutnjila kao grom iz vedra neba, poglavito nakon što je Igor izjavljivao da se osjeća izvrsno, te da planira igrati još pet godina.

Tudor je kazao kako mu bol u stopalu ne prestaje, te da nema smisla nastaviti s mukama. Isto tako, rekao je da će se u idućim danima i službeno oprostiti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ralf Schumacher ne vozi 2008., moguć kraj karijere Slika nije dostupna Roger Garcia Junyent zaključio karijeru

"Tri-četiri godine se to gomilalo, jučer sam došao, bili su bolovi prilično veliki i nema smisla da i dalje nastavljam trenirati s bolovima, a da igram s tabletama i trujem svoj organizam budući da sam ga već u životu prilično zatrovao."

Najbližima je već jučer govorio kako ga pomalo hvata depresija, no prema posljednjem treningu, koji je uspješno odradio, nije se dalo naslutiti da će mu to biti i posljednji.

"Znao sam na početku da mi je to zadnji pa sam htio odraditi do kraja, da zabijem još koji gol."

Tudor se na Poljud vratio u lipnju prošle godine kao velika akvizicija tadašnjeg predsjednika Grgića i sportskog direktora Ercega. Radio je prepun želje za povratkom, ali je iz utakmice s bolovima izašao - poražen...

Nakon 435 dana pauze, kod trenera Krešića prvi put je zaigrao prošlog listopada. Lani je odradio devet službenih utakmica, postigao jedan pogodak. 

Računali su na njega i Krešić i nasljednik mu Jarni. Nije im uspio pomoći, baš kao ni Vučeviću, koji ga je smatrao najjačim adutom u predstojećoj utrci s Dinamom.

"Mogu slobodno kazati da je to bio jedan šok, kada je Igor došao u svačionicu, kada je kazao da prestaje s igranjem. Puno toga sam gradio na njegovom povratku, da bude čovjek, voditelj igre koji je jako velikog znanja, koji bi mi i te kako puno značio i pomogao", rekao je Vučević. 

Zabilježeno će zauvijek ostati da je Tudor posljednju službenu utakmicu odigrao u Maksimiru ovog ožujka. Bila mu je to, slažu se mnogi, najbolja utakmica nakon povratka na mjesto odakle je i krenula jedna velika karijera.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene