Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Thierry Henry prelazi u Manchester?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko velikih klubova razmatra prodaju svojih 'najskupljih ulaganja' prošlog ljeta, dakle tek godinu dana nakon njihova dolaska u klub. Među njima je i Barcelona koja bi se uskoro mogla 'riješiti' čovjeka za kojeg su puno dali, a malo od njega dobili - Thierryja Henryja.

Barcelona je već prodala svoje dvije superzvijezde Deca i Ronaldinha, a idući bi se na popisu za prodaju mogao naći i 31-godišnji Francuz koji se u katalonskom klubu i nije baš iskazao. Nisu mu pripomogle ni ozljede, pa i kada je igrao, nije igrao sa 100 posto kapaciteta. Ipak je uspio zabiti 10 pogodaka u 19 nastupa što na kraju i nije tako loše, ali nikako dovoljno za 24 milijuna eura koliko je Barcelona platila za bivšeg kapetana Arsenala.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Henry se boji da je u Barci izgubio golgeterski instinkt Slika nije dostupna Barcelona bez Henryja i Abidala protiv Valladolida

Ipak, prodaje Henryja i ne bi bila neko iznenađenje. No bilo bi iznenađenje, i to nadasve neugodno prvenstveno za navijače Topnika, da njihova nekadašnja ikona prijeđe ni više ni manje nego u suparnički Manchester United. A to i nije nemoguće jer Henry navodno želi napustiti Barcelonu, a iako to nije htio direktno potvrditi nalazi se visoko na 'popisu želja' Sir Alexa Fergusona.

"Neko novo ime se pojavi svaki tjedan. Mi volimo imati četiri napadača. Ne mogu odgovoriti na pitanje hoćemo li kupiti Henryja jer odgovor ne znam. Ali moguće je da ćemo nekoga dovesti već ovaj tjedan. Imamo nekoliko opcija, a jednu ćemo valjda i realizirati", kazao je Ferguson.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene