Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tevez u Real, Schwainsteiger u Juve?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljetna tržnica je zaključena 31. kolovoza, ali dolazi zima. Europski giganti se spremaju za novi shopping, neke mete su već poznate. Mourinhu bi primjerice, svlačionicu mogao opustošiti njegov bivši klub.

Chelsea navodno u tišini sprema mega ponudu za mladog talijanskog vunderkinda Marca Balotellija. Tamnoputi napadač trebao bi biti programirani nasljednik Didiera Drogbe.

Pročitajte i ovo Helikopter se srušio na obilaznicu u Madridu Tri osobe ozlijeđene VIDEO Nevjerojatna nesreća kod Madrida: Helikopter pao na obilaznicu, pilot sam išetao iz olupine Slika nije dostupna Mourinho i Lampard u 'paketu' u Real?

19 – godišnji napadač, koji je prvo ime talijanske mlade reprezentacije, već je pomalo i u Lippijevom vidokrugu ali ne i u Mourinhovom. Pored Ibrahimovića, Cruza, Crespa i Adriana ne nalazi previše prostora za igru.

Trener Reala Bernd Schuster je izjavio kako je 'iduće sezone, a možda i ranije glavna zadaća dovesti napadača svjetske klase', a s njim se složio i sportski direktor Predrag Mijatović.

Carlos Tevez nije na prošlogodišnjoj razini - postigao je samo jedan gol u devet nastupa ove sezone, ali i on je bez sumnje napadač svjetske klase. Manchester United mora do 30. siječnja uplatiti njegovoj menadžerskoj agenciji MSI 37 milijuna eura ako ga želi otkupiti. Usuprotnom, kako pišu španjolski mediji, Real će krenuti u akciju. Ferguson će stoga, otkup njegova ugovora ubrzo razmotriti s upravom.

Najpopularniji njemački igrač Bastijan Schweinsteiger već je jednom nogom u Juventusu. Talijani su mu navodno ponudili 3,5 milijuna eura po sezoni i ugovor na pet godina jer Claudiu Ranieriju trebaju pojačanja u veznom redu. Barcelonin Yaya Toure bio je prvi pick, ali čini se da ga Pepe Guardiola ne da. Schweini je bio prva alternativa i kako stvari stoje, čini se lako moguće i ostvariva.

Plavokosom Nijemcu ugovor ističe 2009., a ako ga Bayern ne proda na zimu od odštete neće biti ništa. Da je 'kralj transfera' Luciano Moggi u Juventusu, Schweini bi već hodao Torinom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene