Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Štrajkom protiv robovlasnika: Aršavin odbija igrati za Zenit!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nezadovoljan jer ga još nisu prodali, Andrej Aršavin odbio je poslušnost i nije htio igrati u utakmici Kupa Rusije protiv drugoligaša, koju je Zenit izgubio.

Zenit je ispao iz Kupa na gostovanju u Sibiru, od drugoligaša Novosibirska, a Aršavin nije htio igrati u toj utakmici, što je jedan od razloga poraza.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Barca odbijena, Aršavin ostaje u Rusiji? Slika nije dostupna Aršavin najavio odlazak iz Rusije

27-godišnji Aršavin također odbija trenirati dok Zenit ne riješi pitanje njegovog transfera.

Problem je u cijeni od 30 milijuna eura koju Zenit traži za Aršavina, jer Barcelona i Tottenham nisu spremni toliko izdvojiti za najboljeg ruskog nogometaša. Aršavin je u početku htio ići u Barcelonu, klub za koji navija od djetinjstva, no na kraju se predomislio, i sada štrajka neigranjem sve dok ga ne prodaju u londonski Tottenham. No, njegova cijena je jako visoka i bit će jako teško postići dogovor.

Aršavinov menadžer Dennis Lachter optužio je Zenit za nepoštivanje igrača i diktatorsko vođenje kluba.

''Ovo je ruski način rada. Ništa se neće promijeniti dok god vlada sovjetski način rada. Za ruski sportski establišment želje igrača su nebitne. Oni su veliki šefovi, a igrač je njihov rob,'' izjavio je menadžer Lachter za Independent.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene