Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ronaldo završio u sobi s tajanstvenom glumicom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Portugalska zvijezda osvaja naslovnice i u Kaliforniji gdje je prisustvovao dodjeli ESPN-ovih nagrada. Ronaldo, koji hoda s pomoću štaka, nakon velikih količina vodke u sobu se povukao s atraktivnom brinetom.

Iako njegova bivša djevojka Nereida, koja je zbog veze s Ronaldom postala planetarno popularna među muškim dijelom stanovništva, i dalje tvrdi kako je par još uvijek zajedno, vijesti iz Los Angelesa potvrđuju navode kako ju je Portugalac „napucao“.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna FOTO: Ronaldo ljubi Letiziu, Nereida šizi Slika nije dostupna Ostavljena Nereida našla utjehu na plaži

Nakon zabave u jednom klubu na Beverly Hillsu svjedoci tvrde kako Cristiano nije otišao spavati sam. Štoviše, atraktivnu brinetu namjestio mu je sam menadžer koji nije htio da mu pulem bude sam.

Priča se da Ronnie nije gubio vrijeme te se nakon nekoliko koktela i vodki par oko 2 ujutro povukao u sobu. Ljepuškasta zvijezda Manchester Uniteda provela je vrlo buran dan, a svjedoci tvrde kako je ranije tog popodneva imao još „bliskih kontakata“ s lijepim djevojkama, i to na ručku te u hotelskom bazenu.

Pitamo se što na sve to ima za reći lijepa i očigledno ostavljena Nereida.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene