Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Robinho otpustio menadžera nakon što je dobio ugovor na 160.000 funti tjedno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Unatoč tomu što ga je učinio jednim od najplaćenijih nogometaša na svijetu, Brazilac Robinho, koji je ovog ljeta prešao iz Real Madrida u Manchester City, otpustio je svog menadžera Wagnera Ribeira nakon 6 godina suradnje.

"Zahvalan sam na svemu što je Wagner Ribeiro učinio za moju karijeru. No, sada se zatvorio krug naše poslovne suradnje i vrijeme je da svatko krene svojim putem", priopćio je jučer Robinho te dodao kako će ga od sada zastupati njegov otac.

Pročitajte i ovo Val Thorens nepravomoćna presuda Menadžer otišao na skijanje i završio na bolovanju pa dobio otkaz u banci: Poslali su mu i detektiva, a sad se dogodio obrat Slika nije dostupna VIDEO: W. Love u seks skandalu s porno zvijezdom

Njihova je suradnja počela 2002. kada je tada 17-godišnji Robinho igrao za brazilski Santos. Upravo je Ribeiro isposlovao njegov prelazak u Real 2005., te sada prelazak u Manchester City. Mediji nagađaju kako Robinho nije bio zadovoljan načinom na koji je njegov menadžer vodio pregovore o njegovu odlasku sa Santiago Bernabea iako mu je upravo Ribeiro isposlovao tjednu plaću od 160.000 funti. Brazilac je bio tik do prelaska u Chelsea, no u posljednji je trenutak završio u Manchester Cityju.

No, Ribeiro sasvim sigurno neće gladovati. Prema nekim podacima City mu je platio 4.2 milijuna funti samo da bi osigurao Robinhov transfer iz Madrida. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene