Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nizozemskom reprezentativcu Boulahrouzu umrla kći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nizozemski branič Khalid Boulahrouz vratio se na trening nakon što je izbivao zbog smrti prerano rođene kćeri Anisse.

26-godišnjak koji je igrao u sve tri pobjedničke utakmice u grupi C, napustio je nizozemski kamp u srijedu , nakon što je njegova žena završila u bolnici. 

Pročitajte i ovo Screenshot Maksimir slavi Građani počeli prijavljivati potres u Zagrebu, a onda je stiglo objašnjenje koje nisu očekivali: "Nije potres..." Ilustracija nesreća u Nizozemskoj VIDEO U urušavanju mosta u izgradnji poginule dvije osobe: "Hitne službe izvlače zatrpane žrtve"

Glasnogovornica je rekla da se ne zna hoće li Boulahrouz igrati u četvrtfinalu protiv Rusije u subotu. No trenirao je na stadionu Olympique u Lausannei, a sad bi trebao početi s treninzima u Baselu. 

Nakon što je izdržao razočaravajuću sezonu na posudbi u Sevilli, Boulahrouz je bio iznenađenje u Van Bastenovom timu za prvenstvo. Briljirao je na Euru 2008., učvršćujući obranu nizozemske reprezentacije koja je do sada primila samo jedan gol. 

'Igrači i osoblje nizozemske reprezentacije potreseni su smrću Anisse, kćeri Khalida Boulahrouza i njegove žene Sabie', stoji u izvješću Nizozemske nogometne federacije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene