Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nijemci u prijelaznom roku potrošili koliko Englezi u jednom danu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemački nogometni klubovi sve teže drže korak sa španjolskim, talijanskim i engleskim momčadima kad su pitanju igračka pojačanja.

U ljetnom prijelaznom roku bundesligaški klubovi su potrošili 150 milijuna eura na pojačanja, a Englezi su samo posljednjeg dana prijelaznog roka "iskrcali" toliki iznos.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Snimka prvog treninga Ivice Olića u HSV-u Slika nije dostupna Zahuktali se nogometni transferi

Ovog ljeta su njemački klubovi potrošili 45 milijuna eura manje negoli prije godinu dana. Nakon što je prošle godine Bayern izdvojio 70 milijuna eura na pojačanja, ovog ljeta su bili iznimno skromni. Iz AC Milana su posudili braniča Massima Odda, a veznjak Tim Borowski došao je bez odštete iz Werdera.

Ovog ljeta najrastrošniji su bili HSV i Wolfsburg. Oba kluba su potrošila po 28 milijuna eura na pojačanja.

HSV je doveo Mladena Petrića, pa sada ima dvojicu hrvatskih reprezentativaca, jer je otprije u klubu Ivica Olić. U klub su stigla i dva Brazilca Thiago Neves te Alex Silva, i branič Marcell Jansen iz Bayerna.

Najzvučnija pojačanja Wolfsburga, čiji je sponzor Volkswagen, dvojica su Talijana, Andrea Barzagli i Cristian Zaccardo, koji su stigli iz Palerma.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene