Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

'Ronaldo je dobar u krevetu, ali manipulira ga majka'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sapunica oko Cristiana Ronalda i Nereide Gallardo trajala je mjesecima dok ju, kako lijepa Španjolka kaže, nezrela kukavica nije ostavio putem SMS poruke. Bivša ljubavnica slavnog nogometaša i playboya napokon se ispovijedila i britanskim medijima ispričala cijelu priču.

Igrač Manchester Uniteda i seksi Španjolka upoznali su se u siječnju u Palma de Mallorci, a njihovoj je vezi bio kraj kada je nogometaš otišao u Los Angeles gdje se oporavljao od operacije gležnja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nereida: Ronaldo i ja još nismo završili Slika nije dostupna I Sergio Ramos je ljubio Nereidu!

Portugalac je, kaže Nereida, njihovu sedmomjesečnu vezu okončao tako da ju nije niti nazvao, ali je ipak bila pogođena tekstom SMS poruke. 

>> Nereida se dobrom zabavom 'osvećuje' Ronaldu

>> I toples Nereida ima novog dečka?

>> Ostavljena Nereida našla utjehu na plaži

>> Lezbijski show Ronaldove djevojke i prijateljica

>> Foto: Vruća djevojka Cristiana Ronalda

'Bila sam uzrujana zbog načina na koji me ostavio. To je kukavički, ali on je jako nezreo. Jako je dobar u krevetu i zato sam bila s njim', rekla je novinarima Nereida naglašavajući kako su vodili vodili ljubav prve večeri kad su se upoznali.

Vodili smo ljubav prve večeri kad smo se upoznali 24-godišnjakinja, koja je pažnju paparazza privlačila svojim čestim sunčanjem bez gornjeg dijela bikinija, smatra kako je za prekid kriva i Ronaldova majka koja ga je, po njenim riječima, izmanipulirala

Život u Manchesteru nije joj se svidio jer je grad 'dosadan', a u nogometaševoj kući se sve svodilo na Playstation, gledanje TV-a i seks. Ona ga, kaže, nikad nije prevarila, ali misli kako on nju je, jer mu je našla SMS poruke na španjolskom

Nereida poriče da je spavala s Realovom zvijezdom Sergiom Ramosom što je, pretpostavlja se, Ronalda i ohladilo od nje, a priznala je i kako su glasine o njihovim zarukama bile lažne jer 'o tome nikad nisu pričali'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene