Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mutu mora Chelseaju platiti 17 milijuna eura zbog 'kokainske afere'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Međunarodni nogometni savez odlučio je da je napadač rumunjske reprezentacije, a sada član Fiorentine Adrian Mutu mora platiti Chelseaa 17.17 milijuna eura odštete zbog pozitivnog testa na kokain zbog kojega je klub s njim raskinuo ugovor 2004. godine.

"Zahtjev Chelseaja za odštetom zbog kršenja ugovora djelomično je prihvaćen, te je igrač Adrian Mutu dužan platiti 17,173,990 eura", stoji u odluci Komisije za rješavanje sporova FIFA-e.

Pročitajte i ovo Screenshot Vrijedan teret VIDEO Talačka kriza na brodu punom kokaina: Jedan švercer ubio drugoga i bacio ga u more, ostale zatočio Slika nije dostupna Kapetan Sampdorie pozitivan na kokain

"Mi u Chelseaju smo oduševljeni ovakvom presudom i to ne samo zbog financijske strane. Ovo je važna odluka za nogomet uopće, jer je FIFA-ina komisija prepoznala štetu koju incidenti povezani s drogom nanose našoj igri i dao do znanja da svi snosimo odgovornost u ovom području", smatraju u Chelseaju.

Mutu ima pravo žalbe Sportskom arbitažnom sudu, ali upravo je ta institucija podržala zahtjev Chelseaja za financijskom odštetom i proglasila FIFA-inu komisiju odgovornom za slučaj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene