Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mourinho razbijesnio Sicilijance - direktor Catanie bi mu 'rado razbio zube'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izvršni direktor talijanskoga prvoligaša Catanije Pietro Lo Monaco izjavio je kako bi novom treneru Intera Joseu Mourinhu rado "razbio sve zube", a isti dan se i ispričao kako je to "fraza kojom se koriste Sicilijanci", te da pritom nije pozivao na nasilje i fizički obračun.

Talijanski tisak već dva dana puni svađa između Mourinha i čelnika Catanije, koju je započeo kontroverzni portugalski trener izjavom da je Inter trebao pobijediti Cataniju sa najmanje 5:1. Prvenstvena utakmica u subotu završila je pobjedom Intera od 2:1, ali su oba pogotka za prvaka Italije bila autogolovi igrača Catanije, koja je čak i vodila na San Siru. 

Pročitajte i ovo Ilustracija lakše ozljede Nasilje na sjeveru Hrvatske: Nožem napala 22-godišnjakinju, ima više ubodnih rana i porezotina Alice Wood tragična smrt Pregazila zaručnika nakon svađe pa lagala da je riječ o nesreći: "Osoba kojoj je najviše vjerovao je osoba koja mu je oduzela život"

Sicilijanci su žestoko reagirali na te izjave, smatrajući je uvredom za klub i grad, a najžešći je bio direktor Monaco koji je Mourinhu poručio da ne dolazi na Siciliju, te da je sramota da slavni Inter vodi "najveći lažac, brbljavac i bezobraznik".

Mourinho je potom, opet u tisku, kazao da je čuo za Veliku nagradu Monaca, ali ne i za dužnosnika Catanije, koga bi trebalo kazniti zbog "zlouporabe slavnog imena".

Portugalac je još u Chelseu bio poznat po svojim verbalnim ispadima i talijanskim novinarima je bilo pomalo čudno što je od dolaska u Inter gotovo tri mjeseca bio praktički - nijem.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene